Zoltán Kadlecsik

Kadlecsik Zoltán

Co-founder & Head Of Automation & Software Engineer

A Code Factory egyik alapító tagja vagyok, a technológia világában érzem otthon magam. Az elmúlt években mélyen beleástam magam a mikroszolgáltatások izgalmas világába, felfedezve rengeteg lehetőséget több nyelven is, mint például a Go, Kotlin és NodeJs. Tapasztalataim alapján a Kubernetes alkalmazása, a mikroszolgáltatások összehangolásához, a CI/CD folyamatok kivitelezése, valamint az automatizált build eszközök messze túlmutatnak a puszta eszközhasználaton, ezek az újítás és hatékonyság nélkülözhetetlen motorjai.

Tanulmányaimat a BME-n végeztem, és számos szakmai tanúsítvánnyal rendelkezem. “Az egyszerű dolgoknak egyszerűnek kell lenniük, a bonyolult dolgoknak pedig megvalósíthatónak.“(Alan Kay) Ez a nézet irányítja a munkámat, miközben új megoldásokat keresek, amelyek egyszerűsítik a ügyfeleink életét, ugyanakkor képessé teszik őket a bonyolult problémák megoldására.

A technológia világa állandóan változik, és én is ezzel együtt fejlődöm. Mindig keressük a legfrissebb trendeket és technológiákat. A Code Factory-nál nem csak újraírjuk a kódokat, mi formáljuk a jövőt. Lépj kapcsolatba velem, ha szeretnél velünk együtt változtatni a technológia világán!

Képesítések

ckad
cka
cks
aws-developer
aws-partner-technical-badge
aws-partner-sales-business-badge
oracle-certified-proffessional
kubernetes-fundamentals
certified-git-associate
certified-gitlab-associate