Róbert Varga

Varga Róbert

Senior Cloud Engineer

Több mint egy évtizedes, az informatika dinamikus területén szerzett tapasztalattal rendelkezem, nagy szakértelemmel és jártassággal irányítom a szervezeteket a modern technológia komplexitásában. Informatikai utamat a kulcsfontosságú technológiákban való mély elköteleződés jellemezte, beleértve a Kubernetes orchesztrációt, a VMware virtualizációt (vSphere, NSX), a szoftveresen definiált hálózatépítés (SDN) bonyolult területét és a felhőalapú számítástechnika dinamikus tájképét, különösen az AWS-en.

Jártasságom túlmutat az infrastruktúrán, és magában foglalja a robusztus programozási és szkriptelési képességeket, különösen Pythonban. Ez a sokoldalú szakértelem lehetővé teszi számomra a folyamatok automatizálását, a rendszerek optimalizálását és a megoldások zökkenőmentes integrálását, hozzájárulva ezzel az informatikai rendszerek hatékonyságához és agilitásához.

Az Óbudai Egyetem John von Neumann Informatikai Karán végeztem, ahol mérnök-informatikus alapdiplomát szereztem. Ez az oktatási háttér, párosulva egy évtizedes iparági pályafutással, biztos alapokkal ruház fel ahhoz, hogy komplex kihívásokat oldjak meg, és érdemben hozzájáruljak bármilyen informatikai vállalkozás sikeréhez.

Képesítések

ckad
cka