CodeFactory Hero Image

A felhőbe szállítjuk szolgáltatásait.

Fedezze fel szolgáltatásainkat

A folyamatos integrációtól a felhőszolgáltatásokig teljes körű informatikai megoldásokat kínálunk, amelyek segítségével optimalizálhatja a költségeket, garantálhatja a biztonságot és fenntarthatja a maximális hatékonyságot.

Képesítések

Vállalatunknál büszkék vagyunk kollégáink szakmai kompetenciájára, amelyet a különböző tanúsítványok sokasága is alátámaszt. Ezek az akkreditációk megerősítik elkötelezettségünket a legmagasabb iparági szabványok betartása iránt, és segítenek minket abban, hogy folyamatosan fejlesszük képességeinket.

5
AWS
AWS Certified Solutions Architect - Associate (3)
AWS Certified SysOps Administrator - Associate (1)
AWS Certified Developer - Associate (1)
11
Kubernetes
Certified Kubernetes Application Developer (5)
Certified Kubernetes Administrator (4)
Certified Kubernetes Security Specialist (2)
2
Red Hat
Red Hat Certified Engineer (1)
Red Hat Certified System Administrator (1)
1
Fejlesztés
Openjs Node.JS Services Developer (1)
2
Git
Certified Git Associate (1)
Certified Gitlab Associate (1)
CodeFactory: Our vision

Célkitűzéseink

A Codefactory-nál az a célunk, hogy minél jobb, fenntarthatóbb és hatékonyabb szoftverrendszerek létrehozásával vezessük az utat a jövő felé.

 • 1

  Skálázható megoldások

  A legmodernebb technológiák alkalmazásával skálázható felhő- és mikroszolgáltatási megoldásokat tervezünk

 • 2

  Költséghatékony felhő- és devops-technológiák

  Küldetésünk, hogy segítsük a szervezeteket jövőbiztos DevOps megoldások létrehozásában, a hatékonyság maximalizálásában és a működési költségek jelentős csökkentésében

 • 3

  Automatizált CI/CD folyamatok

  Az automatizálás segítségével lerövidítjük a piacra kerülés idejét, és még gyorsabban szállítjuk a legújabb funkciókat.

Ajánlások ügyfeleinktől

" Hosszú évek együttműködése alapján elmondhatom, hogy a Code Factory magas minőségben és pontosan dolgozik. Külön ki kell emelnem azt a szakértelmet, amivel a fejlesztésekhez állnak. Számomra a közös gondolkodás és a megfelelő megoldás megtalálása mindig fontos volt és ebben is számíthatok a Code Factory szakértő segítségére. "

" Az Code Factoryval való együttműködésünk felgyorsította üzleti és IT-tevékenységünket. A Code Factory innovatív felhőszolgáltatásait kihasználva minden eddiginél gyorsabban tudtunk reagálni a változó piaci igényekre, ami lehetővé tette számunkra, hogy megfeleljünk ügyfeleink különböző igényeinek, és ugyanakkor hatékonyan kezeljük projektjeinket. A szolgáltatás színvonala a legmagasabb szintű volt. "

" Azért fordultunk a Code Factory csapatához, hogy segítsen nekünk jobbá és rugalmasabbá tenni a Terraform moduljainkat. Már az első hívásunkkor úgy éreztük, hogy összeillünk, és ugyanaz a hangulat uralkodik közöttünk. Miután jól megértették, hogy mire van szükségünk, a Terragrunt használatát javasolták, amit nagyszerű ötletnek tartottunk. Még azután sem tűntek el, hogy befejezték a munkát, nem csak úgy eltűntek; benéztek hozzánk, és frissítettek néhány csomagot, hogy minden zökkenőmentesen működjön. A velük való munka gyerekjáték volt, és igazán kényelmes. Nagyon ajánlom! "

" A Code Factory Kft. csapata immáron több mint 7. éve támogatja fiatalos energiájával és mély szakmai tudásával a Magyar Telekom Nyrt. Cloudifikációs stratégiai céljainak elérését. Hozzájárulásukat kulcsfontosságú tényezőnek tartom digitális átalakulásunknak, és ezért bátran ajánlom minden olyan szervezetnek, amely a felhőalapú számítástechnika és Kubernetes felé kíván fordulni. "

" Amikor a csapat magját megismertem, akkor még mindannyian a Nextentnél dolgoztunk. Már akkor is ők voltak azok a srácok, akik mindig "máshogy gondolták"! Azokat a technológiákat, amiket én ismertem, szerintük már old-school volt, amiktől csak hallottam, azokat már rég használták, akikről pedig még csak nem is tudtam, azokat ők már valahol tutira elkezdték bevezetni. Szerintem nekik devops, cloud és open-source volt a jelük az oviban! Bár azóta a srácok saját céget építenek, de szerencsére a mentalitásuk és a jó kapcsolat nem változott. Remélem még sokáig leszünk stratégiai partnerek! "

" A Code Factoryval való könnyű és hatékony együttműködésünk azért volt egyszerű, mert gyorsan megértették kéréseinket és problémáinkat. Olyan megoldásokkal álltak elő, amelyek valóban működtek. A Code Factory szakértőinek irányítása mellett képesek voltunk nagyon rövid határidőn belül alkalmazkodni a szoftverarchitektúrához. Sikeresen használjuk az új architektúrát a nemzetközi bővülésünk kezdetétől fogva. "

" Gyorsak. Pontosak. Fantasztikusak. Extrém időzítéssel is többször megoldották a problémáinkat.cVelük együtt sokkal könnyebb cloud native-nak lenni. "

" Megoldás orientált, intelligens, effektív csapat. Közvetlen, jó kommunikáció. Átlátható korrekt gazdasági környezet. Csak így tovább! Mi maradunk. Mindenki másnak ha eredményeket várnak kifejezetten ajánlom. "

Technológiák

aws-logo
azure-logo
docker-logo
gce-logo
k8s-logo
python-logo
linux-logo
nodejs-logo
vuejs-logo

Írjon nekünk üzenetet még ma!